Hvad kan vi gøre for dig?

Vi stoler på vores produkter

Vi har fuld tillid til at vi kan hjælpe med at skabe vækst i din virksomhed, og vi vil gerne vise de resultater vi kan levere før du forpligter dig. Det er derfor vi tilbyder en gratis test til alle kunder over en vis størrelse!
Med en gratis test kan du opleve den fulde effekt af vores teknologi uden risiko — og vi skuffer ikke, da 91% af vores kunder vælger at fortsætte partnerskabet efter deres gratis test.
På denne måde vil du være helt sikker på at hver en øre vil gå mod større omsætning og en højere conversion rate. Kontakt os for at få et tilbud, og lad os demonstrere hvordan vi kan skabe værdi sammen.

Nå dine brugere på tværs af enheder

Vores dynamiske HTML5-bannere kan ses på enhver enhed og nå dine brugere uanset hvilket apparat de benytter, om det så er desktop, telefon, tablet eller smart TV. Vores creatives tilpasses alle enheder og systemer så de ser godt ud overalt.

Med et kæmpe reach på +97% i de fleste markeder vil dine bannere nå de relevante brugere. Ved at præsentere dine produkter netop der hvor dine brugere er, vil du forbedre kommunikationen med potentielle købere.

Banebrydende teknologi

Vi bruger den seneste og mest avancerede teknologi for at sikre at vi leverer de bedste resultater til vores kunder. Vores real-time algoritmer sørger for at vores kampagner altid er optimerede for at opfylde dine behov og nå brugerne der betyder noget for dig.

  • Kompleks anbefalingsalgoritme drevet af live brugerdata der matcher den rigtige bruger med de rigtige produkter
  • Datadrevne bannere og avanceret bidding algoritme — alt optimeret real-time
  • PRT-løsning på tværs af alle enheder, når brugerne der hvor de er
  • Omfattende inventory fra de største RTB-platforme i verden, og over 54 direkte publisher networks verden over